Carolina Tegene Louise

Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going.

25 September

Publicerad 2012-09-25 21:37:52 i Kost,

CSN!! Som en skänk från ovan.
 
Träningen har rullat på riktigt bra och kosten hyfsat också. Skolan.. Behöver jag ju inte skriva om här? ;)
Har tyvärr inte hunnit träna något idag, men jag storhandlade istället vilket resulterade i 2,5 timmes gång och bärning. UFF.
 
Har kommit på världens bästa frulle/mellanmål, morotskaka-gröt.
Riv en morot, ta ca 0.5 till 1 dl havregryn och ca 0.5 dl vatten (mindre vatten än när du kokar vanlig gröt, moroten innehåller mer vatten än man tror) smacka på ordentligt med kanel och lite kardemumma och eventuellt lite mald ingefära. Koka i mikron på full effekt i ca 3 minuter.
 
Vill man lyxa till det så man sockra gröten lite, annars blir den ganska söt med moroten och kryddorna.
 
Smakar exakt som morotskaka! (.. nästan i alla fall. Med lite fantasi.)
 

Sockerchock

Publicerad 2012-09-20 17:31:35 i Allmänt,

Den här veckans sockerintag kommer gå till historien! Och nej, jag sitter inte och tröstäter hemma i min ensamhet (kontot tillåter inte det för tillfället..) däremot har det varit gratis glass på skolan två dagar i rad, hela veckan är det jubileum för vårat studentfik, vilket igår ledde till en "prisresa". En valfri delicatobit kostade 3kr.. livsfarligt.
 
 
Ska kicka igång träningen igen. Kosten får bli lite vad CSN tillåter.. Måste hur som helst varva plugg och tråkigheter med endorfinkickar, svett och framgångar.
 
Igår bjöd träningen på ett intervall/joggingpass! Sjukt skönt att visa kroppen att "nu jävlar". Ska försöka hitta något billigt gym också så träningen kan bli fulländad.

18 September

Publicerad 2012-09-18 17:56:18 i Allmänt,

Hänger inte med i skolan för fem öre, hinner inte träna något och mår allmänt skit. Känner mig halv sedan jag och Olle bestämde oss för att bara vara vänner. Har aldrig haft en sådan här stor klump i magen i hela mitt liv.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela